Lägg till som bokmärke
Logga in nu

Hitta föremål som du kan använda på ditt äventyr:

Andra roliga spel du kan prova:

Big Fish Games gör det enkelt för dig att spela spel!

Ladda ner
Välj ett spel och ladda ner provversionen för en timmes gratis spel. Vår Game Manager hjälper dig att hålla koll på tiden.
Spela gratis
Ha kul när du spelar! Om du verkligen gillar spelet kan du alltid köpa fullversionen som inte har någon tidsbegränsning.
Ha roligt!
Prova så många spel du vill. Med tusentals spel att välja bland tar det roliga aldrig slut.

Sex uppenbara anledningar till att spela spel från Big Fish Games.

Tusentals spel du kan spela gratis
Om du gillar fantastisk handling, spännande action eller utmanande gåtor - så har vi helt säkert ett spel som passar dig. Med Ett nytt spel varje dag!™ finns det alltid något nytt att prova.
Förstklassig kundservice
Vi vill försäkra oss om att du alltid får den bästa upplevelsen när du köper och spelar spel från oss. Vår kundservice är tillgänglig sju dagar i veckan för att besvara frågor och hjälpa till med problemlösning.
Exklusiva spel du inte kan spela någon annanstans
Vi samarbetar med spelutvecklare för att kunna ge våra kunder chansen att spela alla de bästa spelen först. Upplev de storsäljande spelen Mystery Case Files® och Drawn®.
Det bästa värdet
Vi har inte bara generellt låga priser, du kan spara ännu mer om du går med i Big Fish Game Club som är ett månatligt medlemskap. Medlemmar sparar 30% på varje spelköp och får dessutom tillgång till andra erbjudanden.
Säkra spelhämtningar
Varje spelhämtning är kvalietstestad för att din dator aldrig ska drabbas av virus, reklam eller spionprogram när du laddar ner spel från Big Fish Games.
Game Manager
Programmet Game Manager ger dig en behändig översikt över dina spel. Du kan på ett enkelt sätt se hur mycket gratis speltid som är kvar.